יומן כרמל II-110, מיום 6 בדצמבר, 1952

שבעים שנה ל''יקבי כרמל מזרחי''

1952
  • דירוג
פועלים ופועלות בוצרים ענבים בכרמי כרמל מזרחי. הענבים עוברים תהליך של תסיסה במיכלי ענק. יין מועבר לחביות. היין עובר בדיקה כימית ובדיקה על ידי משגיחי כשרות. בקבוקים ריקים עוברים בסרט נע תחת מכונות מילוי אוטומטיות ונאטמים. פועלות עוטפות את בקבוקי היין בנייר לפני הכנסתם לארגזים. מחסן מלא בארגזי יין. ארגזי הבקבוקים מועמסים על משאיות ויוצאים לשיווק מקומי וליצוא.

באותו נושא

אולי יעניין אותך גם...