- כל תכני הסינמטק פתוחים ללא הגבלת זמן
- מחיר מוזל על תכנים מתארחים
סרט תיעודי שהפיק שירות הסרטים הישראלי על ראש הממשלה לשעבר לוי אשכול זמן קצר לאחר מותו.
קורות חייו של לוי אשכול שזורים בתולדות הציונות. הוא עבד בשדות שכם אל שכם עם חלוצי העליה השנייה, עמד בראש מחלקת ההתיישבות של הסוכנות כשהמוני עולים חדשים דרשו פתרונות דיור, נמנה על יוזמי המוביל הארצי כשיישובי הנגב שיוועו למים, כיהן כשר האוצר כשישראל צעדה לסיום מדיניות הקיצוב וכראש הממשלה בעת הניצחון המזהיר במלחמת ששת הימים. בסרט זה מספרים פוליטיקאים, קציני צבא, דיפלומטים, כלכלנים ואנשי התיישבות על המנהיג, שנודע גם בזכות חוש ההומור הייחודי שלו.
אנחנו ממליצים לצפות באתר במצב גלישה אנכי.
נראה שעוד לא אישרת את המייל ולכן תהליך ההרשמה לא הסתיים.
זה הזמן להיכנס למייל ששלחנו לך וללחוץ על הלינק שיש בו.
נשלח אליך מייל. על מנת לשחזר את הסיסמא, עליך ללחוץ על הלינק.
קיימת בעיה בניסיון שיחזור הסיסמא, אנא נסה שנית.
אפשרות זו זמינה למשתמשים רשומים בלבד.
ההרשמה בחינם ומומלצת לכולם – משתמשים רשומים יכולים לשמור סרטים, לדרג, לכתוב ביקורות אישית ועוד.
הודעה ליצירה יתומה
כל הזכויות שמורות לסינמטק ירושלים – ארכיון ישראלי לסרטים (ע”ר) ולבעלי הזכויות ביצירות. חל איסור מוחלט לעשות כל שימוש ביצירות שבאתר למטרות שאינן אישיות-פרטיות ללא קבלת הרשאה מראש ובכתב. השימוש ביצירה זו נעשה על פי סעיף 27א לחוק זכות יוצרים, תשס”ח-2007. בעלי הזכויות ביצירה זו זכאים לבקש הפסקת השימוש ביצירה באמצעות פנייה בכתב, בצרוף אסמכתאות תומכות, אל סינמטק ירושלים – ארכיון ישראלי לסרטים (ע”ר)
הודעה ליצירה רגילה.
כל הזכויות שמורות לסינמטק ירושלים – ארכיון ישראלי לסרטים (ע”ר) ולבעלי הזכויות ביצירות. חל איסור מוחלט לעשות כל שימוש ביצירות שבאתר למטרות שאינן אישיות-פרטיות ללא קבלת הרשאה מראש ובכתב.