תעשיות המזון בישראל

9 דקות, 1984
סוגה:
סרט תיעודי
  • דירוג
בימוי: א. בן שחר
הפקה:זוהר ארנון
חברת הפקה:שירות הסרטים הישראלי
צילום: גדי דנציג
שפה: אנגלית
|
כתוביות: אנגלית, עברית

סרט דובר אנגלית שהופק על ידי מכון היצוא ומשרד המסחר והתעשייה (שירות הסרטים הישראלי), ונועד להציג את תעשיית המזון המעובד הישראלי לקהל קניינים בינלאומי. הסרט מציג את תהליך עיבוד המזון במפעלים שונים בישראל בדגש על פס הייצור והטכנולוגיה שמאפיינים את ענף עיבוד המזון, שנסמך על שיתוף פעולה בין מהנדסי מזון, טכנאים, כימאים ואנשי מקצוע נוספים. מכון היצוא הישראלי מקדם את יצוא המזון המעובד למדינות העולם בתערוכה הנערכת במלון שרתון בתל אביב ומיועדת לקניינים בינלאומיים ובה מוצגים מבחר מותגים ישראלים מוכרים.

Subscribe to our mailing list and stay up to date
הירשמו לרשימת התפוצה שלנו והישארו מעודכנים

This will close in 0 seconds