יומן כרמל II-250, מיום 31 במרץ’ 1958

בית חרושת "ארדי" לשימורים

1958
  • דירוג

פירות מוכנסים על מסוע אל תוך המפעל, שם עובדות מקלפות אותם. הפירות עוברים בתוך תמיסות ונוזלים, נשטפים ומוכנסים לתוך פחיות שימורים, שנאטמות ומגולגלות החוצה. עובדים אורזים את פחיות השימורים. קליפות הפרי מועברות על מסוע אל מחוץ למפעל אל תוך מיכלים. פחיות וארגזי “ארדי” המיועדים לערים ברחבי העולם מוצגים.

אולי יעניין אותך גם...

Subscribe to our mailing list and stay up to date
הירשמו לרשימת התפוצה שלנו והישארו מעודכנים

This will close in 0 seconds