- כל תכני הסינמטק פתוחים ללא הגבלת זמן
- מחיר מוזל על תכנים מתארחים
הודעת אבל המכריזה על מותו של דר עזריאל קרליבך מתנוססת על גבי עמוד חשמל. קבוצת אנשים חובשי כיפות מרימים את ארון הקבורה של קרליבך במעלה המדרגות אל תוך מבנה אגודת העיתונאים (בית סוקולוב) בתל אביב. סביב ארון הקבורה מתגודדים עשרות רבות של אנשים אשר מבקשים לחלוק כבוד אחרון לקרליבך. אנשים דוממים עומדים בסמוך לארונו של קרליבך, בין נרות דולקים. דגל ישראל מתנוסס מחוץ לבית אגודת העיתונאים.
אנחנו ממליצים לצפות באתר במצב גלישה אנכי.
נראה שעוד לא אישרת את המייל ולכן תהליך ההרשמה לא הסתיים.
זה הזמן להיכנס למייל ששלחנו לך וללחוץ על הלינק שיש בו.
אפשרות זו זמינה למשתמשים רשומים בלבד.
ההרשמה בחינם ומומלצת לכולם – משתמשים רשומים יכולים לשמור סרטים, לדרג, לכתוב ביקורות אישית ועוד.
הודעה ליצירה יתומה
כל הזכויות שמורות לסינמטק ירושלים – ארכיון ישראלי לסרטים (ע”ר) ולבעלי הזכויות ביצירות. חל איסור מוחלט לעשות כל שימוש ביצירות שבאתר למטרות שאינן אישיות-פרטיות ללא קבלת הרשאה מראש ובכתב. השימוש ביצירה זו נעשה על פי סעיף 27א לחוק זכות יוצרים, תשס”ח-2007. בעלי הזכויות ביצירה זו זכאים לבקש הפסקת השימוש ביצירה באמצעות פנייה בכתב, בצרוף אסמכתאות תומכות, אל סינמטק ירושלים – ארכיון ישראלי לסרטים (ע”ר)
הודעה ליצירה רגילה.
כל הזכויות שמורות לסינמטק ירושלים – ארכיון ישראלי לסרטים (ע”ר) ולבעלי הזכויות ביצירות. חל איסור מוחלט לעשות כל שימוש ביצירות שבאתר למטרות שאינן אישיות-פרטיות ללא קבלת הרשאה מראש ובכתב.