- כל תכני הסינמטק פתוחים ללא הגבלת זמן
- מחיר מוזל על תכנים מתארחים
סרטם של יוסי מדמוני ודוד אופק החל כמיני סדרה בת ארבעה פרקים שזכתה בפרס האקדמיה לטלוויזיה לדרמה המקורית הטובה ביותר, כמו גם בפרס על עבודת הצילום הטובה ביותר. העלילה מבוססת על חייו של כוכב הסרט, יגאל עדיקא, שגם יזם את הפקתו. במרכזה עומדת ההתמודדות שלו ושל אשתו עם סרטן מסוג מלנומה. בסרט, עדיקא מגלם את עוזי ושרון צוקרמן מגלמת את אשתו נגה – רקדנית צעירה ויפה שנותרו לה רק שלושה חודשים לחיות. כשהרופא מוסר את האבחנה, עוזי בוחר להסתיר מנגה את מצבה הסופני. הסרט עוקב אחר היומיום של שניהם ומציג את הרגעים האינטימיים והבנאליים בתקופה הקצרה שנותרה עד מותה של נגה. הידיעה שעדיקא מגלם דמות המבוססת על עצמו, יחד עם הצילום הכמו־דוקומנטרי של אסף סודרי, מגבירים את תחושת ההצצה לחייהם של בני הזוג. “מלנומה אהובתי” השתתף בפסטיבל מונטריאול ובפסטיבל חיפה.
אנחנו ממליצים לצפות באתר במצב גלישה אנכי.
נראה שעוד לא אישרת את המייל ולכן תהליך ההרשמה לא הסתיים.
זה הזמן להיכנס למייל ששלחנו לך וללחוץ על הלינק שיש בו.
נשלח אליך מייל. על מנת לשחזר את הסיסמא, עליך ללחוץ על הלינק.
קיימת בעיה בניסיון שיחזור הסיסמא, אנא נסה שנית.
אפשרות זו זמינה למשתמשים רשומים בלבד.
ההרשמה בחינם ומומלצת לכולם – משתמשים רשומים יכולים לשמור סרטים, לדרג, לכתוב ביקורות אישית ועוד.
הודעה ליצירה יתומה
כל הזכויות שמורות לסינמטק ירושלים – ארכיון ישראלי לסרטים (ע”ר) ולבעלי הזכויות ביצירות. חל איסור מוחלט לעשות כל שימוש ביצירות שבאתר למטרות שאינן אישיות-פרטיות ללא קבלת הרשאה מראש ובכתב. השימוש ביצירה זו נעשה על פי סעיף 27א לחוק זכות יוצרים, תשס”ח-2007. בעלי הזכויות ביצירה זו זכאים לבקש הפסקת השימוש ביצירה באמצעות פנייה בכתב, בצרוף אסמכתאות תומכות, אל סינמטק ירושלים – ארכיון ישראלי לסרטים (ע”ר)
הודעה ליצירה רגילה.
כל הזכויות שמורות לסינמטק ירושלים – ארכיון ישראלי לסרטים (ע”ר) ולבעלי הזכויות ביצירות. חל איסור מוחלט לעשות כל שימוש ביצירות שבאתר למטרות שאינן אישיות-פרטיות ללא קבלת הרשאה מראש ובכתב.