- כל תכני הסינמטק פתוחים ללא הגבלת זמן
- מחיר מוזל על תכנים מתארחים
בתיה ודוד עוזבים את עפולה ומגיעים לעיר הגדולה, תל־אביב, כדי להגשים את חלום חייו של דוד – להיות קוסם. החיים בעיר הגדולה לא פשוטים, ודוד מתקשה לייצר לעצמו קריירה. הבעיה היא שהוא פשוט לא קוסם טוב, ומסרב להכיר במציאות. הרדיפה אחר החלום ואי היכולת להכיר בכישלון מעוררים קשיים בין בני הזוג וגורמים לבתיה לעזוב את דירתם הקטנה והמתפוררת בדרום העיר. ואז, באופן במפתיע, דוד מתחיל לעשות חיל כקוסם. הקומדיה הקטנה של ג’ולי שלז על הזוג מעפולה נחלה הצלחה גדולה: “עפולה אקספרס” השתתף בתחרות הרשמית של פסטיבל ברלין, ובישראל הוא זכה בשישה פרסי אופיר, בהם פרס הסרט והבימוי הטובים ביותר, פרס השחקנית הטובה ביותר (אסתי זקהיים) והפרסים לשחקני המשנה הטובים ביותר (אריה מוסקונה ואורלי פרל). בפסטיבל ירושלים זכה “עפולה אקספרס” בפרס וולג’ין, והשיר “גשם” מתוך פסקול הסרט, בביצועו של אלי לוזון, היה ללהיט גדול.
אנחנו ממליצים לצפות באתר במצב גלישה אנכי.
נראה שעוד לא אישרת את המייל ולכן תהליך ההרשמה לא הסתיים.
זה הזמן להיכנס למייל ששלחנו לך וללחוץ על הלינק שיש בו.
נשלח אליך מייל. על מנת לשחזר את הסיסמא, עליך ללחוץ על הלינק.
קיימת בעיה בניסיון שיחזור הסיסמא, אנא נסה שנית.
אפשרות זו זמינה למשתמשים רשומים בלבד.
ההרשמה בחינם ומומלצת לכולם – משתמשים רשומים יכולים לשמור סרטים, לדרג, לכתוב ביקורות אישית ועוד.
הודעה ליצירה יתומה
כל הזכויות שמורות לסינמטק ירושלים – ארכיון ישראלי לסרטים (ע”ר) ולבעלי הזכויות ביצירות. חל איסור מוחלט לעשות כל שימוש ביצירות שבאתר למטרות שאינן אישיות-פרטיות ללא קבלת הרשאה מראש ובכתב. השימוש ביצירה זו נעשה על פי סעיף 27א לחוק זכות יוצרים, תשס”ח-2007. בעלי הזכויות ביצירה זו זכאים לבקש הפסקת השימוש ביצירה באמצעות פנייה בכתב, בצרוף אסמכתאות תומכות, אל סינמטק ירושלים – ארכיון ישראלי לסרטים (ע”ר)
הודעה ליצירה רגילה.
כל הזכויות שמורות לסינמטק ירושלים – ארכיון ישראלי לסרטים (ע”ר) ולבעלי הזכויות ביצירות. חל איסור מוחלט לעשות כל שימוש ביצירות שבאתר למטרות שאינן אישיות-פרטיות ללא קבלת הרשאה מראש ובכתב.